Designmagasin
Designmagasin
Brosjyre

NISSAN CIMA

Brosjyre ・ Nissan integrerte alle topp moderne teknologier og visdom, interiørmaterialer av ypperlig kvalitet og kunsten japansk håndverk (“MONOZUKURI” på japansk) for å skape en luksuriøs sedan av uovertruffen kvalitet - det nye CIMA, Nissans ensomme flaggskip. Bro Denne brosjyren er designet ikke bare for å vise produktfunksjonene til CIMA, men også for å komme over til publikum Nissans tillit og stolthet i dets håndverk.

Prosjektnavn : NISSAN CIMA, Designernes navn : E-graphics communications, Kundens navn : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Brosjyre

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.