Designmagasin
Designmagasin
Brosjyre

NISSAN CIMA

Brosjyre ・ Nissan integrerte alle topp moderne teknologier og visdom, interiørmaterialer av ypperlig kvalitet og kunsten japansk håndverk (“MONOZUKURI” på japansk) for å skape en luksuriøs sedan av uovertruffen kvalitet - det nye CIMA, Nissans ensomme flaggskip. Bro Denne brosjyren er designet ikke bare for å vise produktfunksjonene til CIMA, men også for å komme over til publikum Nissans tillit og stolthet i dets håndverk.

Prosjektnavn : NISSAN CIMA, Designernes navn : E-graphics communications, Kundens navn : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Brosjyre

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.