Designmagasin
Designmagasin
Gatebenk

Ola

Gatebenk Denne benken, designet etter miljødesignstrategier, tar gatemøbler til et nytt nivå. Like hjemme i urbane eller naturlige omgivelser skaper væskelinjene en rekke sitteplasser på en benk. Materialene som brukes er resirkulert aluminium for sokkelen og stål til setet, valgt for sine resirkulerbare og holdbare egenskaper; den har en lys og motstandsdyktig pulverlakkert overflate ideell for utendørs bruk i alle vorter. Designet i Mexico by av Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman og Karime Tosca.

Prosjektnavn : Ola, Designernes navn : Diseno Neko, Kundens navn : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Gatebenk

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.