Designmagasin
Designmagasin
Global Messe-Stand Design For Toyota

The Wave

Global Messe-Stand Design For Toyota Inspirert av det japanske prinsippet om den "aktive roen", kombinerer designen rasjonelle og emosjonelle elementer i en enhet. Arkitekturen ser minimalistisk og rolig ut fra utsiden. Fortsatt kan du føle en enorm kraft som stråler ut av den. Under tryllebildene glir du nysgjerrig inn i interiøret. Når du er inne, befinner du deg i et overraskende miljø sprengt av energi og fylt med store medievegger som viser energiske, abstrakte animasjoner. På denne måten blir stativet en minneverdig opplevelse for besøkende. Konseptet skildrer den asymmetriske balansen vi finner i naturen og kjernen i japansk estetikk.

Prosjektnavn : The Wave, Designernes navn : Alia Ramadan, Kundens navn : Toyota Motors Europe.

The Wave Global Messe-Stand Design For Toyota

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.