Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

pleasure

Restaurant Pleasure of Living a Life of Art. Utvidelse og videreføring. Via utvidelsen av takformer og gulvutvidelser, og deres jevn konturbelastning, som går loddrett her eller skjule der, noe som gjenspeiler en handlingskraft som omfatter toppene og dalene i livet. Mens lagvis atmosfære flyter og forandrer seg til handling, trylles bilder av skjønnhet ut i verdensrommet. Rommet førerhus er flytende og gjennomsiktig, mens du holder inndelingene i forskjellige rom. Med en genial plassering av plassen, kan personvern finnes i avdelinger.

Prosjektnavn : pleasure, Designernes navn : Yu-Wen Chiu (Vita), Kundens navn : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Restaurant

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.