Designmagasin
Designmagasin
Bolig

nature

Bolig Dette hjemmet er designet for et par. Gå tilbake til naturen. Mennesker er villige til å komme seg ut mer, være ute eller la naturen være en del av livet, for å la naturen berike ordforrådet til hjemmet. Bare la naturen komme inn og sykle på sin vei. Rike og mangfoldige elementer som viser hvordan løsrivelse kan eksistere ved siden av tett kompleksitet, omtrent som de mange fasetter av blomster, som til slutt vil gi seg selv, til endelige valg etter mye overveielse.

Prosjektnavn : nature, Designernes navn : Yu-Wen Chiu (Vita), Kundens navn : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Bolig

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.