Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

Lohas

Restaurant Revoltelleren til Urban Beat. Basen ligger i et travelt trafikkryss. Den overordnede romlige planen tar sikte på å skape et mykt og avgjort tempo, som for å få tiden til å redusere farten og i dette fartsfylte bylivet til å glede seg over hvert øyeblikk her og nå. Det åpne rommet, som er dannet, gjennom middels planlegging, deler rommet ut fra forskjellige funksjonaliteter. De totemlignende skjermene tilfører den myke romlige atmosfæren en viss medfølende lekenhet.

Prosjektnavn : Lohas, Designernes navn : Yu-Wen Chiu (Vita), Kundens navn : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Restaurant

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.