Designmagasin
Designmagasin
Villaer

Field of Flowers

Villaer Strukturen som hviler på bærebunnene av bue eller halvbue karakter har redusert innvirkning på jorda, slik at jorda kan glede seg over regn og puste inn. Den har en integrasjon med naturen. En blokk bestående av fire villaenheter har sjansen til å nyte utsikten panoramisk takket være en mekanisme som kan rotere 360 ° om dagen. Prosjektet får en del av energiforsyningen fra vindroser. Hver villaenhet kan bli involvert i organisk landbruk på sitt eget område midt i forskjellige blomster , trær omkranset av kunstige eller ekte dammer.

Prosjektnavn : Field of Flowers, Designernes navn : Murat Gedik, Kundens navn : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Villaer

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.