Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

Osaka

Restaurant Osaka ligger i naboen Itaim Bibi (Sao Paulo, Brasil), og viser stolt sin arkitektur, og tilbyr en intim og koselig atmosfære i sine forskjellige rom. Utendørsterrassen ved siden av gaten er inngangen til en grønn og moderne gårdsplass, en forbindelse mellom interiør, eksteriør og natur. Den private og sofistikerte estetikken ble materialisert med bruk av naturlige elementer som tre, steiner, jern og tekstiler. Lamella taksystem med svak belysning og trelattverk ble nøye studert for å fullføre den harmoniserende interiørdesignen og generere de forskjellige omgivelsene.

Prosjektnavn : Osaka , Designernes navn : Ariel Chemi, Kundens navn : Osaka.

Osaka  Restaurant

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.