Designmagasin
Designmagasin
Parkbenk

Nessie

Parkbenk Dette prosjektet er basert på konseptidéen "Drop & Forget", det vil si enkel installasjon på stedet med minimale installasjonskostnader i forhold til de eksisterende infrastrukturene i et urbant miljø. Robust betongvæske former, nøye balansert, skaper en favnende og behagelig sitteopplevelse.

Prosjektnavn : Nessie, Designernes navn : George Drakakis, Kundens navn : ICONPOETRY.

Nessie Parkbenk

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.