Designmagasin
Designmagasin
Stol

xifix2base chair-one

Stol Stoldesignen er basert på det nødvendige minimum av fysikk og materiale - realisert av ett endeløst rør. Stabiliteten oppnås ved hjelp av sløyfeformen. Ingen ytterligere konstruksjoner og tilkoblinger er nødvendig. Stolen har ikke noen hjørner bare kurver - harmoniske kurver. Det er en lys stol - uten ornamentikk og tilleggskonstruksjoner. Han er beregnet på mindre leiligheter og kontorer. Den minimerte rørkonstruksjonen er umiddelbart synlig.

Prosjektnavn : xifix2base chair-one, Designernes navn : Juergen Josef Goetzmann, Kundens navn : Creativbuero.

xifix2base  chair-one Stol

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.