Designmagasin
Designmagasin
Gyngestol

xifix2base rocking-chair-one

Gyngestol Gyngestoldesignet er basert på det nødvendige minimum av fysikk og materiale - realisert av ett endeløst rør. Stabiliteten oppnås ved hjelp av sløyfeformen. Ingen ytterligere konstruksjoner og tilkoblinger er nødvendig. Stolen har ikke noen hjørner bare kurver - harmoniske kurver. Det er en slank og koselig gyngestol - uten dekorasjoner og tilleggskonstruksjoner. Han er beregnet på avslappende områder som stuer. Den minimerte rørkonstruksjonen er umiddelbart synlig.

Prosjektnavn : xifix2base rocking-chair-one, Designernes navn : Juergen Josef Goetzmann, Kundens navn : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Gyngestol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.