Designmagasin
Designmagasin
Lenestol

xifix2base arm-chair-one

Lenestol Lenestoldesignet er basert på det nødvendige fysikken og materialet - realisert med ett endeløst rør. Stabiliteten oppnås ved hjelp av sløyfeformen. Ingen ytterligere konstruksjoner og tilkoblinger er nødvendig. Det er en koselig lenestol - uten ornamentikk og tilleggskonstruksjoner. Det er sammensatt av et metallstativ og et sete, som lar forskjellige materialer som tre, metall, lær, klut eller Rattan - utendørs. Han er beregnet på avslappende områder som stuer, ventesoner, kontorer og salonger - inne og ute.

Prosjektnavn : xifix2base arm-chair-one, Designernes navn : Juergen Josef Goetzmann, Kundens navn : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Lenestol

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.