Designmagasin
Designmagasin
Vannbesparende System

Gris

Vannbesparende System Nedgang i vannressursene er et verdensomspennende problem i disse dager. Det er sprøtt at vi fremdeles bruker drikkevann for å skylle toalettet! Gris er et utrolig kostnadseffektivt vannbesparende system som kan samle alt vannet du bruker under en dusj. Du kan gjenbruke dette innsamlede gråvannet for å skylle toalettet, rengjøre huset og for visse vaskeaktiviteter. På denne måten kan du spare minst 72 liter vann / person / dag i en gjennomsnittlig husholdning, noe som betyr minst 3,5 milliarder liter spart vann per dag i et slikt 50 millioner innbyggerland som Colombia.

Prosjektnavn : Gris, Designernes navn : Carlos Alberto Vasquez, Kundens navn : IgenDesign.

Gris Vannbesparende System

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.