Designmagasin
Designmagasin
Ørering

Reflection

Ørering Hvem er jeg? Dette er et spørsmål vi vil vurdere hele livet. Dette spørsmålet var hovedfokuset i designen vår. Disse øreringene er som refleksjon av ansiktet ditt, og kanskje er det mest personlige øreringer du kan ha. Også disse øreringene kan være en gjenspeiling av hvem du vil ha ham eller henne. For eksempel, i dette prosjektet ble en av øreringer formet profil designet av John Lennon som aldri vil bli glemt tanken, følelsene og ansiktet.

Prosjektnavn : Reflection, Designernes navn : Zohreh Hosseini, Kundens navn : MICHKA DESIGN.

Reflection Ørering

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.