Designmagasin
Designmagasin
Meldingskort

Pop-up Message Card “Leaves”

Meldingskort Blader er meldingskort med pop-up bladmotiver. Lysne meldingene dine med et uttrykksfull preg av sesongens grønt. Leveres i et sett med fire forskjellige kort med fire konvolutter. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Prosjektnavn : Pop-up Message Card “Leaves”, Designernes navn : Katsumi Tamura, Kundens navn : good morning inc..

Pop-up Message Card “Leaves” Meldingskort

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.