Designmagasin
Designmagasin
Tallerken

1hand plate

Tallerken 1hånds tallerken: Vær den bedre serveren. Bær et glass vin og tallerkenen din med bare en hånd. Platen er lettvektet og den unike formen til en reke ligger trygt i håndflaten. Veldig nyttig for alle slags arrangementer. Fester, mottakelser, feiringer og mer. Ha alltid en fri hånd for å legge ny deilig mat på tallerkenen, en fri hånd for å håndhilse eller bare en fri hånd for bevegelser. Imponer gjestene dine, og la dem glede seg over den plutselige enkelheten av en stående buffé.

Prosjektnavn : 1hand plate, Designernes navn : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Kundens navn : Joannes Petersen.

1hand plate Tallerken

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.