Designmagasin
Designmagasin
Urban Benk

Eternity

Urban Benk En to-sittende benk laget av flytende stein. To robuste enheter gir en komfortabel og omfavnende sitteopplevelse, og samtidig sørger de for systemets stabilitet. Endene på benken er plassert slik at de nøytraliserer den minste bevegelse. Det er en benk som respekterer den eksisterende infrastrukturen i et bymiljø. Enkel installasjon på stedet introduseres. Forankring poeng ikke mer, bare slipp og glem. Pass på, Eighternity er nær. ååååå.

Prosjektnavn : Eternity, Designernes navn : George Drakakis, Kundens navn : Escofet.

Eternity Urban Benk

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.