Designmagasin
Designmagasin
Roman

180º North East

Roman "180º North East" er en eventyrfortelling på 90 000 ord. Den forteller den sanne historien om reisen Daniel Kutcher gjennom Australia, Asia, Canada og Skandinavia høsten 2009 da han var 24 år. Integrert i hovedteksten i teksten som forteller historien om det han levde gjennom og lærte under turen , bilder, kart, ekspressiv tekst og video hjelper med å fordype leseren i eventyret og gir en bedre følelse av forfatterens egen personlige opplevelse.

Prosjektnavn : 180º North East, Designernes navn : Daniel Kutcher, Kundens navn : Daniel Kutcher.

180º North East Roman

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.