Designmagasin
Designmagasin
Design / Salgsutstilling

dieForm

Design / Salgsutstilling Det er både designet og det nye operasjonelle konseptet som gjør utstillingen "dieForm" så nyskapende. Alle produktene fra det virtuelle utstillingslokalet er fysisk utstilt. Besøkende blir distrahert fra produktet verken av reklame eller salgspersonell. Ytterligere informasjon om hvert produkt finner du på multimedia-skjermer eller via QR-kode i det virtuelle showroom (app og nettsted), hvor produktene også kan bestilles på stedet. Konseptet gjør det mulig å vise frem et spennende utvalg av produkter, samtidig som det fremhever produktet fremfor merkevaren.

Prosjektnavn : dieForm, Designernes navn : Gessaga Hindermann GmbH, Kundens navn : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Design / Salgsutstilling

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.