Designmagasin
Designmagasin
Salgssenter For Eiendommer

MIX C SALES CENTRE

Salgssenter For Eiendommer Det er et salgssenter for eiendommer. Den opprinnelige arkitektoniske formen er en firkantet glassboks. Den generelle interiørdesignen kan sees fra utsiden av bygningen, og interiørdesignen gjenspeiles totalt av bygningens høyde. Det er fire funksjonsområder, multimedia-visningsområde, visningsområde for modeller, forhandlingssofa og materialvisningsområde. De fire funksjonsområdene ser spredt og isolert ut. Så vi brukte et bånd for å koble sammen hele rommet for å oppnå to designkonsepter: 1. koble til funksjonsområdene 2. Danner bygningshøyde.

Prosjektnavn : MIX C SALES CENTRE, Designernes navn : Kris Lin, Kundens navn : .

MIX C SALES CENTRE Salgssenter For Eiendommer

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.