Designmagasin
Designmagasin
Hjemmebordmøbler

Marken Desk

Hjemmebordmøbler Den visuelt lette følelsen av dette elegante og allikevel sterke skrivebordet fører oss tilbake til den skandinaviske designskolen. Bena er vanskelig, slik de lener seg foran, nesten som en heftig hilsenbevegelse, minner oss om siluetten til en edel mann med hatten på hilsen til en dame. Skrivebordet ønsker oss velkommen til å bruke den. Formen på skuffene, som separate lemmer på skrivebordet, med sin hengende følelse og et personifisert blikk foran, skanner rommet som våkne øyne.

Prosjektnavn : Marken Desk, Designernes navn : Claudio Sibille, Kundens navn : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Hjemmebordmøbler

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.