Designmagasin
Designmagasin
Ring

The Empress

Ring Fantastisk skjønnhetsstein - pyrope - dens essens gir storhet og høytidelighet. Det er skjønnheten og det unike ved steinen identifisert bildet, som er ment fremtidig dekorasjon. Det var behov for å lage en unik ramme for stein, som ville føre ham opp i luften. Steinen ble trukket utover holdemetallet. Denne formelen sensuell lidenskap og attraktiv kraft. Det var viktig å beholde det klassiske konseptet og støtte den moderne oppfatningen av smykker.

Prosjektnavn : The Empress, Designernes navn : Victor A. Syrnev, Kundens navn : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Empress Ring

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.