Designmagasin
Designmagasin
Minne Lagringsenhet

MicroSDHC Plus One

Minne Lagringsenhet Tildelt Bronze A 'Design Award, brukes micro SDHC +1 i smarttelefoner og bærbare spillenheter. Med adapteren transformerer Micro SDHC + 1 slik at den er kompatibel som et SD-kort for datatabletter, taleopptakere, kameraer og andre multimediaenheter. Minnekontakten er støvbestandig, ekstrem temperaturbestandig, rustbestandig, støtbestandig, salt- og ferskvannsbestandig, alkoholbestandig, ripebestandig, sikkerhetsbestandig på flyplassen og elektromagnetisk motstandsdyktig.

Prosjektnavn : MicroSDHC Plus One, Designernes navn : Derrick Frohne, Kundens navn : Frohne.

MicroSDHC Plus One Minne Lagringsenhet

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.