Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonelle Møbler

Screw Chair

Multifunksjonelle Møbler I nåtidens vakre liv er middelklassen og den lave inntektsdelen av samfunnet under det mest økonomiske presset, og er derfor mer interessert i enkle, billige og utnyttede møbler enn de elegante designene. Mer enn de fleste av møbelenhetene er laget for single bruksområder som øker behovet for et flerbruksprodukt. Hovedbruken av dette designet er en stol. Ved forskyvning av stoldeler som er forbundet med skruer, kan de andre bruksområdene som bord og hylle være. I tillegg kan delene av stolen samles i esken som er hoveddelen av denne designen.

Prosjektnavn : Screw Chair, Designernes navn : Arash Shojaei, Kundens navn : Arshida.

Screw Chair Multifunksjonelle Møbler

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.