Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonell Stol

charchoob

Multifunksjonell Stol Produktets kubiske form holder det stabilt og balansert i alle retninger. Videre er treveis bruk av produktet i formell, uformell og vennlig etikette bare mulig ved 90 graders dreining av stolene. Dette produktet er designet på en måte som skal holdes så lett som mulig (4 kg) med tanke på alle aspekter av funksjonaliteten. Dette målet er nådd ved å velge lette materialer og hallows for å holde vekten på produktet så lav som mulig.

Prosjektnavn : charchoob, Designernes navn : Arash Shojaei, Kundens navn : Arshida.

charchoob Multifunksjonell Stol

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.