Designmagasin
Designmagasin
Drikk kaffe og Saucer

LOA Coffee Cup

Drikk kaffe og Saucer Drikker kaffe markerer begynnelsen av dagen, er påskudd for møter og definerer slutten av lunsj, ikke glemme at for noen representerer begynnelsen på den utvidede timer med arbeid og studier. Som bor, jobber og underholdning er de områder og aktiviteter som er knyttet til handling av drikker kaffe. Dette er grunnen til at utformingen av koppen er en kontinuerlig plan har til hensikt å ta i teknikken for "origami» som morfologisk uttrykk.

Prosjektnavn : LOA Coffee Cup, Designernes navn : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Kundens navn : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Drikk kaffe og Saucer

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.