Designmagasin
Designmagasin
Digital Video Kringkasting Enhet

Avoi Set Top Box

Digital Video Kringkasting Enhet Avoi er en av de nyeste Smart Set Top Boxes fra Vestel som hovedsakelig leverer digital kringkastingsteknologi for TV-brukere. Avoi er den viktigste karakteren "skjult ventilasjon". Skjult ventilasjon gjør det mulig å lage unike og enkle design. Med Avoi, foruten å se på de digitale kanalene i HD-kvalitet, kan man lytte til musikk, se på filmer og se på fotografier og bilder på TV-skjermen, mens man kontrollerer disse filene gjennom UI-menyen. Avois operativsystem er Android V4.2 Jel

Prosjektnavn : Avoi Set Top Box, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Digital Video Kringkasting Enhet

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.