Designmagasin
Designmagasin
Set Top Box

NOSE Set Top Box

Set Top Box NOSE er en av de nyeste Smart Set Top Box of Company som leverer digital kringkastingsteknologi for TV-brukere. NOSE er den viktigste karakteren "skjult ventilasjon". Skjult ventilasjon gjør det mulig å lage unike og enkle design. Inne i plastdekselet er det en metallkasse som brukes for å forhindre overoppheting av produktet.

Prosjektnavn : NOSE Set Top Box, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Set Top Box

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.