Designmagasin
Designmagasin
Led Tv

XX265

Led Tv Plastkabinettdesign er differensiert fra konvensjonelle modeller med generell tekstur og blank overflate igjen under skjermen for logo og visuell illusjon. Avhengig av BMS-produksjonsmetoden er modellen svært kostnadseffektiv, mens den fremdeles har sans for designberøring. Bordplatenes design har kontinuerlig form som flyter fra tilbake til publikum gjennom kromeffektlinjen. Så både skapdesign og stativdesign kompletterer hverandre.

Prosjektnavn : XX265, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : Vestel Electronics Co..

XX265 Led Tv

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.