Designmagasin
Designmagasin
Led Tv

XX250

Led Tv Grenseløs TV-serie av Vestel som er plassert i et meget avansert segment av forbrukerelektronikk. Aluminiumsramme holder skjermen som en nesten usynlig tynn ramme. Glanset tynn ramme gir produktet sitt eksklusive bilde i det overmettede markedet. Displayet skiller seg drastisk fra vanlige LED-TVer med sin helhetlige, blanke skjermoverflate innlagt i den tynne metallrammen. Den blanke aluminiumsdelen under skjermen skaper et attraksjonspunkt mens du skiller TVen fra bordplaten.

Prosjektnavn : XX250, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : Vestel Electronics Co..

XX250 Led Tv

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.