Designmagasin
Designmagasin
Led Tv

XX240 BMS SNB LED TV

Led Tv XX240 LED-TV-serier inkluderer 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" fra den rimeligste midtstørrelsen til TVer med stor størrelse i samme størrelse med samme designide som tilbyr flere alternativer. Skjermdesignet tilhører også produksjonsselskapet, og det er satt sammen med BMS-metodikk. Displaymetall er malt med høy kvalitet på grunn av at designen etterlater rammen og bare rammer den inn med veggtykkelsen på bakdekselet. Så TV ser ut til å være dekket med bare en tynn ramme og det opplyste logoområdet nedenfor.

Prosjektnavn : XX240 BMS SNB LED TV, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV Led Tv

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.