Designmagasin
Designmagasin
Tilpassbar Alt-I-Ett-Pc

BENT

Tilpassbar Alt-I-Ett-Pc Designet med massetilpasning prinsipp, og oppfyller brukerbehov på en bedre måte innenfor begrensningene for masseproduksjon. Hovedutfordringen i dette prosjektet var å få frem et design som ville oppfylle forskjellige behov fra fire brukergrupper innenfor begrensningene for masseproduksjonen. Tre hovedtilpasningselementer er definert og brukes til å differensiere produktet for disse brukergruppene: 1. skjermdeling2 .justering av skjermhøyde3.tastatur-kalkulator-kombinasjon. En tilpassbar sekundær skjermmodul er festet som en løsning og en unik tilpassbar tastatur-kalkulator-kombinasjon er prop

Prosjektnavn : BENT, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : Vestel Electronics Co..

BENT Tilpassbar Alt-I-Ett-Pc

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.