Designmagasin
Designmagasin
Lampe

sa.de01

Lampe Sarah Dehandschutter lager organiske former som knapt kunne vært designet på papir, ettersom de kommer direkte fra egenskapene til materialet. Klut strukket over en buet stang resulterer i en naturlig og elegant kalkform. På grunn av sin assymetriske form fremstår den annerledes fra alle synsvinkler, og antyder løpende bevegelse. Kalken er reprodusert i en form, i forsterket gips. Lyset reflekteres fra den ugjennomsiktige hvite indre overflaten og skaper en titillerende chiaroscuro, som fremhever den veldig flytende formen. Lampen er hengt opp av en metallstang som holder formen i balanse

Prosjektnavn : sa.de01, Designernes navn : Sarah Dehandschutter, Kundens navn : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Lampe

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.