Designmagasin
Designmagasin
Konvertible Enheter For Utdanning

Pupil 108

Konvertible Enheter For Utdanning Elev 108: Den rimeligste konvertible enheten for Windows 8 for Education. Et nytt grensesnitt og en helt ny opplevelse i læring. Eleven 108 strekker seg over både nettbrett og laptop-verdener, og skifter mellom de to, for en bedre ytelse innen utdanning. Windows 8 åpner for nye læringsmuligheter, slik at studentene kan dra full nytte av berøringsskjermfunksjonen og de utallige appene. En del av Intel® Education Solutions, Pupil 108 er den rimeligste og egnede løsningen for klasserom over hele verden.

Prosjektnavn : Pupil 108, Designernes navn : Jp Inspiring Knowledge, Kundens navn : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Konvertible Enheter For Utdanning

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.