Designmagasin
Designmagasin
Avføring

Musketeers

Avføring Enkel. Elegant. Funksjonelle. Musketeers er trebente krakker laget av pulverlakkert metall bøyd i form med laserskårne treben. En trebeinsbase har vist seg geometrisk å være mer stabil og har minst mulig sjanse for å vingle enn å ha fire. Med ypperlig balanse og funksjonalitet gjør musketerernes eleganse i sitt modernistiske utseende det til det perfekte stykke å ha på rommet ditt. Finn ut mer: www.rachelledagnalan.com

Prosjektnavn : Musketeers, Designernes navn : Rachelle Dagñalan, Kundens navn : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Avføring

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.