Designmagasin
Designmagasin
Hår Rettetang

Nano Airy

Hår Rettetang Det Nano luftige glattjernet kombinerer nano-keramiske belegningsmaterialer med innovativ negativ jernteknologi, som bringer håret forsiktig og elegant i rett form raskt. Takket være magnetsensoren øverst på hetten og kroppen slås enheten av automatisk når hetten er lukket, noe som er trygt å bære med seg. Den kompakte kroppen med USB-ladbar trådløs design er enkel å oppbevare i veske og bære, og hjelper kvinner til å beholde en elegant frisyre når som helst og hvor som helst. Det hvite og rosa fargevalget gir enheten en feminin karakter.

Mobilapplikasjon

DeafUP

Mobilapplikasjon DeafUP utløser viktigheten av utdanning og yrkeserfaring for døvesamfunnet i Øst-Europa. De skaper et miljø der hørselspersoner og døve studenter kan møtes og samarbeide. Å samarbeide vil være en naturlig måte å styrke og motivere døve til å bli mer aktive, å heve talentene sine, lære nye ferdigheter og gjøre en forskjell.

Håndvesker

Qwerty Elemental

Håndvesker Akkurat som skrivemaskinens designutvikling viser transformasjonen fra en svært kompleks visuell form til den renforede, enkle geometriske formen, er Qwerty-elemental legemliggjøringen av styrke, symmetri og enkelhet. Konstruktive ståldeler laget av forskjellige håndverkere er særegne visuelle trekk ved produktet, noe som gir vesken et arkitektonisk utseende. Den vesentlige særegenheten ved vesken er to skrivemaskinnøkler som er produsert av egen hånd og montert av designeren selv.

Dameklær Kolleksjon

Macaroni Club

Dameklær Kolleksjon Samlingen, Macaroni Club, er inspirert av The macaroni fra midten av 1700-tallet som kobler dem til dagens logoavhengige mennesker. Makaroni var betegnelsen på menn som overskredet de vanlige motegrensene i London. De var logo-manien fra 1700-tallet. Denne samlingen tar sikte på å vise kraften til logoen fra fortid til nåtid, og skaper Macaroni Club som et merke av seg selv. Designdetaljene er inspirert av Macaroni-draktene i 1770, og den nåværende motetrenden med ekstreme volumer og lengde.

Nettsted

Tailor Made Fragrance

Nettsted Tailor Made Fragrance ble født av erfaring fra et italiensk selskap spesialisert i utvikling og produksjon av primæremballasje for duft-, hudpleie-, fargekosmetikk- og hjemmeduft. Webgriffes rolle var å støtte kundens forretningsstrategi ved å designe en løsning som favoriserte merkevarebevissthet og lanseringen av den nye forretningsenheten med fokus på å la brukerne lage sin unike og fullt tilpassede parfyme, og fremheve et bredt prosess med industriell vekst og segmentering av B2B-tilbudet.

Luftkvalitetskontroll

Midea Sensia AQC

Luftkvalitetskontroll Midea Sensia AQC er en intelligent hybrid som integrerer boliginnredningen med både eleganse og stil. Det bringer humanisert teknologi og innovasjon gjennom funksjoner, kontrollerer temperatur og luftkvalitetsrensing med belysning og vase til rominnredning. Velforeningen kommer gjennom sensorteknologi som kan lese miljøet og holde den lokale temperaturen og fuktigheten stabil, i henhold til tidligere oppsett, laget av MideaApp.