Designmagasin
Designmagasin
Interaktiv

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktiv MinYen Hsieh er en prisbelønt interaktiv designer og kreativ teknolog som fokuserer på visuell / interaksjonsdesign for forskjellige plattformer som for tiden er basert i New York. Jeg har en tendens til å jobbe med en serie utforskende ideer og konsepter som er av variert varighet og betydning. Arbeidene mine gjenspeiler konseptene mine gjennom de forskjellige interaktive måtene å fortelle historier. Når brukere går gjennom min interaktive verden, vil de realisere konseptet jeg forteller og lage sine egne historier og minner.

Prosjektnavn : MinYen Hsieh Portfolio, Designernes navn : MinYen Hsieh, Kundens navn : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktiv

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.