Designmagasin
Designmagasin
Spisebord

Chromosome X

Spisebord Et spisebord designet for å gi sitteplasser for åtte personer, som samhandler i pilearrangement. Toppen er et abstrakt X, laget av to forskjellige stykker fremhevet av en dyp linje, mens den samme abstrakte X gjenspeiles på gulvet med grunnstrukturen. Den hvite strukturen er laget av tre forskjellige stykker for enkel montering og transport. Dessuten ble kontrasten til teakfiner av toppen og hvit for basen valgt for å gjøre den nedre delen lysere og gi mer vekt på den uregelmessig formede toppen, og dermed gi et hint for forskjellig interaksjon mellom brukerne.

Prosjektnavn : Chromosome X, Designernes navn : Helen Brasinika, Kundens navn : BllendDesignOffice.

Chromosome X Spisebord

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.