Designmagasin
Designmagasin
Dusjvaskemaskin For Enkeltarm Person

L7

Dusjvaskemaskin For Enkeltarm Person For en midlertidig eller permanent enarmsperson er det ikke lett å rengjøre armhulen, ryggkroppen, albuen og baksiden av underarmen. Tilgjengelige skrapere for veggmontering rengjør ikke armhulen konkav grundig. Rengjøringsalbue med dusjbørste krever en veldig vanskelig boreholdemetode. L7 er å løse disse problemene. L7 er et par veggmonterte rørformet aluminium. Dens diamant riflede mønster er for bakkropp, albue og bakside av underarmscrubber. Det bøyde hjørnet er for rengjøring av armhulen. Den siste funksjonen er for å ta tak.

Prosjektnavn : L7, Designernes navn : Peter Lau, Kundens navn : .

L7 Dusjvaskemaskin For Enkeltarm Person

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.