Designmagasin
Designmagasin
Kreativ Ombygging

Redefinition

Kreativ Ombygging Prosjektoppgaven var å beholde fjellkonteksten, uten å avgi rustikke erindringer om rådende fjellboligtypologier. Det innebar en større renovering av et typisk fjellhus. Alt ville bli laget på stedet ved bruk av metall, furu og mineralaggregater, menneskelig arbeidskraft og ekspertise som basismaterialer. Hovedideen bak det var å la objektene få bruk og sentimental verdi etter at eierne ville finne dem nyttige og kjente, samt utforme med tanke på materialenes transformative kraft.

Prosjektnavn : Redefinition, Designernes navn : Helen Brasinika, Kundens navn : BllendDesignOffice.

Redefinition Kreativ Ombygging

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.