Designmagasin
Designmagasin
Julekort

Season´s Greetings

Julekort Papiret er laget av 100% bomull, som av sin mykhet har et behagelig preg som understreker koblingen til mote. Den tydelige og stilistiske utformingen av kortet understreker identiteten til CBR som et ledende selskap innen moderne casual kvinneklær. Rudolph, den røde nese-reinen, kombinerer forretning og jul: Ved første øyekast er gevirene hans uendret, bare den andre utsikten viser småskalaendringen av hengeren. Ved siden av denne detalj er det skjerfet som avslører karakteren av et moteselskap.

Prosjektnavn : Season´s Greetings, Designernes navn : Jens Lattke, Kundens navn : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Julekort

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.