Designmagasin
Designmagasin
Kontor Liten Skala

Conceptual Minimalism

Kontor Liten Skala Interiørdesignen er stripet til en estetisk, men likevel ikke funksjonell minimalisme. Det åpne planområdet vektlegges av rene linjer, store innglassede åpninger som lar rikelig med naturlig dagslys inn, slik at linje og plan blir de grunnleggende strukturelle og estetiske elementene. Mangelen på rette vinkler bestemte behovet for å ta i bruk et mer dynamisk syn på rommet, mens valget av en lysfargepalett kombinert med materiale og strukturell variasjon gir rom og funksjonsenhet. Uferdige betongbelegg løftes mot veggene for å gi en kontrast mellom hvitmyk og grovgrå.

Prosjektnavn : Conceptual Minimalism, Designernes navn : Helen Brasinika, Kundens navn : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Kontor Liten Skala

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.