Designmagasin
Designmagasin
Datamus

Snowball

Datamus Snowball er designet for å fungere omvendt når det gjelder konvensjonell musebruk. Enheten har et enkelt, men iøynefallende skjema utfylt med en unik kommandoenhet, kan tilpasses både ved alternativt tilfelle og kommandoenhetens fargevalg, også av forskjellige funksjoner som drar nytte av design og arbeidsprinsipp. Med et innvendig system innebygd som inneholder to optiske trackere, flater Snowball spor i to vinkelrett plan. Denne muligheten frigjør bruk og tilpasser brukeropplevelsen fullstendig.

Prosjektnavn : Snowball, Designernes navn : Hakan Orel, Kundens navn : .

Snowball Datamus

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.