Designmagasin
Designmagasin
Transformerbar Plattform

Space Generator

Transformerbar Plattform Romgeneratoren representerer et felt med høydejusterbare modulceller. I henhold til det forhåndsbestemte programmet går modulcellene opp og ned og transformerer den flate plattformen til tredimensjonale splittnivåarrangementer av forskjellige funksjonelle formål. På denne måten kan den samme plattformen raskt transformeres for scenariet som kreves for øyeblikket uten ekstra kostnader eller tid, og bli en presentasjonsplass, et publikumsrom, et fritidsområde, et kunstobjekt eller noe som kan tenkes.

Prosjektnavn : Space Generator, Designernes navn : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Kundens navn : ARCHITIME.

Space Generator Transformerbar Plattform

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.