Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonsgarderobe

Shanghai

Multifunksjonsgarderobe “Shanghai” multifunksjonell garderobe. Frontmønster og lakonisk form fungerer som en "dekorativ vegg", og dette gjør det mulig å oppfatte garderoben som en dekorativ komponent. "All inclusive" -system: inkluderer lagringsplasser med forskjellig volum; innebygde nattbord som er en del av fasaden i garderoben, åpnet og lukket av en fasadepush; 2 innebygde nattlamper skjult under det enestående volumet på begge sider av sengen. Hoveddelen av skapet er laget av bittesmå treformet stykke. Den består av 1500 stykker kempas og 4500 stykker bleket eik.

Prosjektnavn : Shanghai, Designernes navn : Julia Subbotina, Kundens navn : Julia Subbotina.

Shanghai Multifunksjonsgarderobe

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.