Designmagasin
Designmagasin
Smykker-Øreringer

Eclipse Hoop Earrings

Smykker-Øreringer Det er ett fenomener som kontinuerlig arresterer vår oppførsel, og som stopper oss døde i sporene våre. Det astrologiske fenomenet med en solformørkelse har fascinert mennesker fra de tidligste tidene av menneskeheten. Fra den plutselige mørkningen på himmelen og blotting ut av solen har kastet en lang skygge av frykt, mistenksomhet og undring over fantasiene Den fantastiske naturen til solformørkelser etterlater et varig inntrykk på oss alle. 18K hvite gull diamantformørkelsen bøyleøreringer ble inspirert av solformørkelsen i 2012. Designet prøver å fange solens og månens mystiske natur og skjønnhet.

Prosjektnavn : Eclipse Hoop Earrings, Designernes navn : Takayas Mizuno, Kundens navn : Takayas Custom Jewelry .

Eclipse Hoop Earrings Smykker-Øreringer

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.