Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

100 Bites Dessert

Restaurant Å ta bitt som designtema, grafiske portretter, tennemodeller, kjendishode-visuelle er alle viktige funksjoner som bidrar til å stimulere smaksløkene til hver kunde. Fra det fancy brune og hvite grafiske taket, til den hvite supergrafiske veggen, til den pent anordnede produktvisningsveggen, sammen med de 100 bitende ikonene som representerer forskjellige tiår, forvirrer en rik utformet svart humorsmak.

Prosjektnavn : 100 Bites Dessert, Designernes navn : Danny Chan, Kundens navn : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Restaurant

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.