Designmagasin
Designmagasin
Hengerstativ

Nobolu

Hengerstativ Sen er designet av Shinn Asano med bakgrunn i grafisk design, og er en 6-delt samling av møbler i stål som gjør 2D-linjer om til 3D-former. Hver brikke inkludert “nobolu hanger stativ” er laget med linjer som minimerer overflødig for å uttrykke både form og funksjonalitet i en rekke bruksområder, inspirert av unike kilder som tradisjonelt japansk håndverk og mønstre. Nobolu hengerstativ er inspirert av formene til japanske hieroglyfer. Bunnen er gress, den midterste er solen, og toppen er et tre, noe som betyr at solen står opp.

Prosjektnavn : Nobolu, Designernes navn : Shinn Asano, Kundens navn : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Hengerstativ

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.