Designmagasin
Designmagasin
Festbart Svingbart Bord

Ergo-table for bed

Festbart Svingbart Bord Bordet er i stand til å rotere i en viss vinkel for å passe under sengen / kupeen for å maksimere plass og åpne på en brukbar måte. Kunne få få svingfunksjoner som er på to plan for å ha enkel sving for brukeren. Det kan bidra til å løse potensielle problemer ved å plassere den bærbare datamaskinen eller lignende enheter direkte på sengen som fanger luftstrømmen. I ergonomisk aspekt lar Swing-bordet brukeren ha en ordentlig monteringsflate for å unngå å trykke på brukerens fang. Mens kroppen er på foretrukket kroppsholdning, svinger bordet lett mot ham / henne. Bruken av bord er også deaktivert vennlig.

Prosjektnavn : Ergo-table for bed, Designernes navn : Ivan Paul B. Abanilla, Kundens navn : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Festbart Svingbart Bord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.